Ονειροκριτης

Γ

ΓΡΑΒΑΤΑ

Αν δεις ότι φοράς σφιγμένη γραβάτα, σημαίνει στεναχώρια. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012 21:13

Εμφανίσεις: 1474

ΓΙΑΤΡΟΣ

Αν μπαίνει στο σπίτι σου αλλά δεν είναι κάποιος άρρωστος, πρόσεχε τα ατυχήματα, αν υπάρχει άρρωστος, οι δουλειές σου θα πάνε καλά, αν σε εξετάζει, θ’ αρρωστήσεις, αν βλέπεις ότι είσαι γιατρός και εξετάζεις, θα έχεις ευτυχία.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 07:21

Εμφανίσεις: 1810

ΓΡΑΜΜΑ

Αν διαβάζεις γράμμα, θα πάρεις ευχάριστες ειδήσεις, αν το γράμμα είναι από άγνωστο, θα αρνηθείς την βοήθειά σου σε κάποιους που σε χρειάζονται, αν είναι από πρόσωπο της οικογένειάς σου, θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις. Αν ο φάκελος είναι πένθιμος, θα λάβεις δυσάρεστα νέα. Αν το καταστρέψεις χωρίς να το διαβάσεις, θα τσακωθείς με πρόσωπο που αγαπάς. Αν δεις κάποιον να γράφει γράμμα, σημαίνει χρήματα, αν είσαι άρρωστος, θ’ αναρρώσεις σύντομα. Αν δεν είσαι παντρεμένος και δεις ότι γράφεις ή λαμβάνεις ερωτικό γράμμα, σημαίνει ευχάριστα νέα. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 20:05

Εμφανίσεις: 3592

ΓΙΟΡΤΗ

Αν δεις ότι έχεις την γιορτή σου, θα έχεις χαρά και ψυχική ηρεμία, αν δεις ότι βρίσκεσαι σε γιορτή, θα έχεις οικογενειακά προβλήματα. Αν μια ανύπαντρη δει αυτό το όνειρο θα παντρευτεί με προξενιό.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 19:41

Εμφανίσεις: 3084

ΔΙΑΛΕΞΗ

Αν δεις στο όνειρό σου ότι δίνεις διάλεξη σε πολύ κόσμο, θα έχεις απώλειες σε θέματα που σε αφορούν. Αν κάποιος άλλος δίνει διάλεξη, το περιβάλλον σου σε κακολογεί.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 13:03

Εμφανίσεις: 2089

ΓΩΝΙΑ

Αν δεις ότι κατασκευάζεις γωνία σημαίνει οικογενειακή ικανοποίηση. Αν στέκεσαι στη γωνία, αν είσαι άρρωστος θ’ αναρρώσεις. Αν η γωνία του σπιτιού σου τρέμει, σημαίνει στεναχώρια για το θάνατο συγγενικού ή φιλικού σου προσώπου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 10:00

Εμφανίσεις: 1650

ΓΥΨΟΣ

Αν δεις ότι δουλεύεις τον γύψο, θα σου προτείνουν καλή εργασία, αν βλέπεις άλλους να δουλεύουν με γύψο, θα αποτύχεις στα θέματά σου. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 09:59

Εμφανίσεις: 2074

ΓΥΠΑΣ

Αν πετάει ψηλά, σημαίνει οικονομικές δυσκολίες. Αν τον χαϊδεύεις, θα νικήσεις τους αντιπάλους σου. Αν τον σκοτώνεις, θα γλυτώσεις από σοβαρή ασθένεια. Αν τον δεις να πιάνει κότα, τα πρόσωπα που σε εχθρεύονται είναι πολύ δυνατά. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 09:58

Εμφανίσεις: 1567

ΓΥΝΑΙΚΑ

Αν η γυναίκα που θα δεις στον ύπνο σου είναι όμορφη, θα έχεις πολλά λεφτά και ευτυχία, αν είναι άσχημη θα πάθεις κάποιο ατύχημα. Αν φοράει άσπρα, σημαίνει ευτυχία, αν φοράει μαύρα, θα έχεις στεναχώρειες και βάσανα, αν φοράει αντρικά ρούχα, σημαίνει αρρώστεια. Αν είναι μελαχροινή, θα έχεις περαστική αδιαθεσία, αν είναι ξανθιά, θα συμβεί κάτι χαρούμενο. Αν δεις ότι χορεύεις μαζί της, σημαίνει επιτυχία στον ερωτικό τομέα. Αν σε σκοτώνει, θα έχεις επιτυχίες. Αν ονειρευτείς γυναίκες να τσακώνονται, θα λυπηθείς για θέματα της οικογενείας σου. Αν ονειρευτείς νεκρή γυναίκα, θα σε διαβάλλουν.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 09:56

Εμφανίσεις: 1423

ΓΥΜΝΟΣ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι είσαι γυμνός, σημαίνει οικονομική αθλιότητα, αν δεις ότι περπατάς γυμνός στο δρόμο, θα γλυτώσεις από λύπες. Αν δεις ότι κάνεις μπάνιο στη θάλασσα, σημαίνει βάσανα. Αν ονειρευτείς μια όμορφη γυμνή γυναίκα σημαίνει επιτυχίες, αν είναι άσχημη, αποτυχίες.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 09:54

Εμφανίσεις: 1846

copyright ονειροκρίτης.net
Μία ιστοσελίδα της Cool Web star LTD

Top Desktop version